Konferencia app mérése


Napjainkban egyre több konferenciához készül mobil applikáció. Különlegességük az igen csak rövid életút, épp ezért kritikusan fontos, hogy minden részletre előre gondoljunk. Ha bármi kimarad, azt már utólag pótolni nem lehet és akár 1 évet is várni kell a következő “bevetésre”.

Ha viszont ügyesek vagyunk, rengeteg információt gyűjthetünk, aminek alapján a következő konferencia alkalom még sikeresebb lehet.

Konferencia program mérése

Ezeknek az applikációknak általában az elsődleges feladata, hogy a résztvevők át tudják tekinteni a programot, főleg, ha az több teremben párhuzamosan zajlik. Érdekes lehet látni, hogy mely programokra kerestek rá leginkább, ahogy arra is lehetőségünk van, hogy megkérdezzük a felhasználót, milyen iparágat képvisel, milyen “rendfokozatban” dolgozik, így azt is meg lehet tekinteni később, hogy ezen aggregált jellemzők mentén ki milyen előadásra ült be.

Konferencia értékelése

Ha már az előzőekben megkérdeztük, ki honnan és milyen minőségben érkezett, érdemes lehet mérni az egyes programok értékeléseit és ez egyben nagyszerű lehetőséget ad arra is, hogy magáról a konferenciáról kérjünk visszajelzést különféle üzenetekkel különféle felhasználói csoportoktól.

Írj nekünk és segítünk mérhetővé tenni a Te konferencia appod is