Játék app mérése


Játszani nem csak jó, de igen csak jövedelmező is lehet, főleg, ha az előre haladás során a rövidebb utak, az extrák mind megfelelően be vannak árazva.

De hogy pontosan az előre megtervezett játékmenetben valójában hol is akadnak el a játékosok, hogy hol lehet igazán szükségük egy prémium segítségre, azt csak részletes méréseken keresztül tudhatjuk meg igazán. Ráadásul ez a lemorzsolódás akár az app letörléséhez is vezethet, így mindenképpen fontos lehet a bevétel mérésén túl azt is látni, hol lehet szükség apróbb vagy épp nagyobb módosításokra.

Játék szintek mérése

Amikor egy felhasználó sikeresen befejezett egy szintet, érdemes mérni ennek tényét, a következő szint megkezdését és a kezdés és befejezés között eltelt időt. Ezzel részletesen elemezhetjük, mely szintek teljesítése igényel a felhasználóktól a tervezettnél több időt. Végső soron a játék örömét szeretnénk átadni és nem áthatolhatatlan akadályokat.

Játékon belüli hirdetések mérése

Előfordulhat, hogy az appon belül elérhető fizetős funkciók helyett vagy épp mellett hirdetéseket is megjelenítünk. Fontos lehet látni, a játék mely pontjain igazán hatékonyak ezek a megjelenések, hisz az semmiképpen nem jó, ha ezek miatt hagyják ott sokan az applikációt, pedig lehet, hogy az elhelyezések és időzítések finomhangolásával több felhasználónak lehetne több hirdetést megjeleníteni és ezen keresztül maximalizálni a bevételt.

Írj nekünk és segítünk mérhetővé tenni a Te játék appod is